Joulukonsertteja kotisohvalla

Joulunaikaan olemme yleensä käyneet muutamassa konsertissa kuuntelemassa ja laulamassa joululauluja. Tänä jouluna olimme jo sopineet omasta jouluisesta kotikonserttista Kajos-duon kanssa. Nyt on pitänyt osallistua konsertteihin netin kautta. Linkki Kajoksen konserttiin löytyi Porvoon kirjaston sivuilta. Joulutorttuja lautasella ja glögiä mukissa saadaan tunnelmaa jouluisemmaksi. Vähän kyllä tuntui haikealta, kun jokajouluinen kutsu Cantores Minores- kuoron konserttiinkin muuttui nettilinkiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s