Villasukkien tuuletusta

Villasukkia ei voi olla koskaan liikaa. Minä töpsöttelen kaiken talvea villasukissa niin mökillä kuin kaupunkiasunnolla. Systeri etsii heti kylään tullessaan villasukat jalkaansa. Tarvitaan iltasukkia ja aamusukkia. Aikuistuneet teinit käyttivät nuorempana innolla nukkuessaan yösukkia. En tiedä vieläkö heillä on omissa kodeissaan sama tapa.
Minulla on mökillä iso kopallinen villasukkia kaikenlaiseen tarpeeseen, niin omaan kuin vieraiden. En voi kyllin kiittää kaikkia villasukan kutojia näistä lahjoista. Mummut ovat kutoneet vanhoihin varsiin uusia teriä, vanhat työkaverit ihania uutukaista lyhytvartisia, pitkävartisia jne. Kaikki sukat ovat olleet kovassa käytössä, eivät vain komerossa pölyttymässä. Minä en osaa edelleenkään tehdä sukkaan kantapäätä.
Kunnon tuuletus kaikille villasukille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s