Joulukalenterilla

Meillä on herkullinen joulukalenteri. Sen jokaisessa luukussa on kaksi suklaapalaa. Suklaapalat vaihtuvat päivästä toiseen. Aina on vähän yllätys, mitä luukusta tulee. Meidän kaikkien inhokki on marsipaani. Muutamassa suklaassa on suklaakerrosten välissä kerros marsipaania. Se säikäytti teinin niin että hän ei enää kärky luukkuja avaamaan. Miehen kanssa voidaan jakaa suklaat sulassa sovussa…tai ainakin melkein. Minä olen jo sortunut ottamaan förskottia omia suklaitani. Tätä menoa minulla ei ole kohta yhtään suklaata luukuista otettavana. Mies ei ole kovin tyytyväinen, kun suureen ääneen kailotan, mitä hänellä on odotettavissa seuraavan päivän luukusta. Myönnän, muutakaan en voi, olen perso makealle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s