Mökkiläisen haarukat

Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel mökkiläiselle on se, kun remontin jälkeen ensimmäistä kertaa saadaan haarukat riviin. Vaikka keittiön teko on vielä vaiheessa, niin ruokakalustoa on tarvittu jo monta kertaa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huushollissa seikkailevat haarukat ja hukassa olevat lusikat.
Pääsin vielä kehumaan kierrätykseen innostunutta miestäni, joka dyykkasi keittiöön lisäosia muovinkierrätysroskiksesta. Ihan oli tämäkin kuin uusi. Lisäksi saatiin vielä roska-astia kierrätysmuoville. Tiskikonepesun jälkeen ei tee yhtään tiukkaa ottaa nämä käyttöön.
Kun miehellä vähän silmä vältti, niin kiikutin kunniapaikalle vanhan leipäveitseni, joka on seurannut minua opiskelijaboksista läpi elämän tuulten ja tuiskujen. Se on varsinainen monitoimiveitsi, leikkaa leipää, lihaa ja vaikka pahvilaatikoiden kylkiä. En tulisi toimeen ilman sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s