Mökkitaulu

Kaupunkiasuntomme naapurissa sijaitsee taiteilijoiden palvelutalo. Suurin osa asukkaista on näyttelijöitä ja tanssijoita. Olemme vuosien varrella saaneet kunnian tutustua moniin heistä. Kaikenlaista kulttuurinvaihtoa olemme harrastaneet heidän kanssaan. Edesmennyt näyttelijä Maija Karhi oli innokas taidekauppias. Meillekin päätyi yksi kuolinpesän taulu taiteilijoiden siivouspäivän kadunvarsikirppikseltä. Kaupungissa taulu ei oikein löytänyt pysyvää paikkaa, mutta nyt on paikka löytynyt mökiltä.
Rekvisiitta on ihan sävyyn sopiva.
Eiköhän tähän laiteta naula seinään taululle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s