Yöllisiä ilmiöitä

Päivät ovat täynnä erilaisia kiireitä. Yöaikaan olemme pysähtyneet ihmettelemään kaikenlaisia ilmiöitä. Välillä on katseltu kaukoputkella Trumpin lähettämää punaista kuuta. Lienee kuukin saanut uutta väriä USA:n tulipaloista. Muutamana yönä on Hämeen peräkylilläkin näkynyt revontulia liikkumassa pohjoisella taivaalla. Niitä jahdatessa ollaan kuunneltu ketun vaikerrusta pellon takana. Ikinä ei voisi kuvitella ketusta lähtevän sellaista ääntä. Toivottelin Repolaisen tervetulleeksi myyräjahtiin. Taivaan repolaiset sen sijaan ovat piiloutuneet pikku hiljaa pilvien taakse. Luonnonilmiöitä riittää siis öiseenkin aikaan arvuuteltavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s