Ohikulkijoita

Istuimme miehen kanssa iltaa mökkiterassilla, kun ohi puksutteli tällainen hauska lautta. Se on yleensä parkissa pienen matkan päässä, mutta nyt kuski oli lähtenyt nauttimaan kauniista syyspäivästä ystävien kanssa.
Meillä on tähtäimessä ensi kesänä pieni lautta, jonka perään suunnitellaan sähkömoottoria. Sillä sitten seikkailtaisiin lähisaarta ympäri, ehkä teemalla Champagne Cruises. Rantaamme oli jäänyt edellisiltä omistajilta pieni lauturinpätkä ponttooneilla. Se sopisi hyvin tarkoitukseen. No, katsotaan jääkö tämä suunnitelman asteelle. Hauska se on kuitenkin ajatuksena. Minä jo mielessäni sisustan lauttaa tuoleilla ja teemaan sopivilla tilpehööreillä.

2 kommenttia artikkeliin ”Ohikulkijoita

  1. Allu 28.9.2020 / 22:09

    Champagner cruise, sopii meille hyvin. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s