Cottagecore – mökkityyli

Mökkityyli on nyt kuuma trendi maailmalla. Vapaasti suomennettuna ”mökkityyli” on nimensä veroinen, ja romantisoi maalla vietettyä vapaa-aikaa. Cottagecoren ytimeen kuuluvat esimerkiksi pellavaiset, yöpaitaa muistuttavat preeria-mekot, kotikutoisen oloiset villatakit, rennot buutsit ja päähän kiedotut huivit, jotka näyttävät eteerisen kauniilta rustiikkisissa miljöissä. Vaatteiden ohella cottagecoreen kuuluu myös muu maalaisromanttinen mökkimeininki luonnon helmassa. Niinpä Instagram-kuvissa poseerataan nyt kukkaniityllä tai mökin pihalla piknik-korin kanssa, tai kenties vietetään aikaa leipää leipoen ja marjoja keräten. Näin tietää kertoa Tyyli.com
Voi kiesus, mutta on aika kaukana mun käsityksestä, mitä on mökkityyli. Mulla se tarkoittaa villasukkia ja vanhoja Aino-tossuja jalassa.
Vihreä retkipolun vierestä löydetty lasten puuvillapipo päässä.
Tänä kesänä suosikkivaate on ollut ystävältä saatu puristamaton ja kiristämätön liehupunttinen trikoohaalari.
Siinä on teille hardcore cottagecore!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s