Mökkiraksa – Oodi sorkkaraudalle

Olen aina ollut sorkkarautanaisia. Mikään muu työkalu ei ole niin hyvä kuin sorkkarauta. Sen kanssa painiessa tulee hiki ja huolet haihtuu. Yhden evakkomökin mädän lattian olen purkanut sorkkaraudan kanssa. No, ehkä vähän oli apuna lekoja, kankia, vasaroita jne. Mutta paras kaikista on ehdottomasti sorkkarauta.
Pahat isot naulat saa irrotettua sorkkaraudalla, jos vasaran ja hohtimien voima uupuu. Sorkkaraudan kanssa tuntee olevansa todellinen Superwoman.
Kyllä joka naisella pitää olla käsilaukussa vähintään kolme sorkkarautaa pahan päivän varalle. Pitäisiköhän perustaa Sorkkarautanaisten klubi? Onko ketään lähdössä mukaan? Sorkkarautamiehiä voidaan ottaa mukaan tukijäseniksi. Vähimmäisvaatimus on kolme sorkkarautaa kalupakissa. Ja terveisiä mökkiraksan sorkkarauta työmaalta. Perästä kuuluu, missä sorkkarauta tänään heilui.

2 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa – Oodi sorkkaraudalle

 1. Jaana 12.9.2020 / 20:00

  Muistanpa, miten kerran annettiin nimipäiväsankarille sorkkarauta lahjaksi. Juotiin kahvit ulkona ja lahja jäi ulko-oven viereen moneksi viikoksi. Ei ollut kukaan sen kanssa pyrkinyt sisälle isännän ollessa pois, vaikka työkalu oli houkuttelevasti terassilla tarjolla. Rehtiä väkeä…

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 12.9.2020 / 20:37

   Miten loistava nimipäivälahja! Ehkä pitäisi laittaa jo joulupukille postia 😉 Yksi uusi sorkkarauta sopisi vielä hyvin käsilaukkuun!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s