Mökkiraksa – Ruuvit löysällä

Mökkiraksan keittiön rakennus on siinä vaiheessa, että kaappeihin on etsitty sopivia vetimiä. Kisan voitti ehdokas, joka oli hyvän tuntuinen käteen ja kohtuullisen hintainen. Onneksi laatikon kyljessä oli muistutus siitä, että pitää hankkia myös sopivat ruuvit kiinnitykseen. Eipä tullut mieleeni, että tarvitsen ruuvinhakureissulla tietoa siitä, kuinka paksuja ovat keittiökaappien ovet. Ystävällinen myyjä googeloitsi kanssani lisätietoja ovien paksuuksista. Kymmenien ruuvilaatikkojen joukosta hän selvitti sen oikean. Näin selvittiin yhdellä kauppareissulla, eikä tarvinnut välillä käydä ovia mittailemassa. Niin paljon yksityiskohtia on raksalla, että meinaa runsaudenpula iskeä. Välillä ovat ruuvit löysällä ja välillä ne puuttuvat kokonaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s