Löytöjä

Minä tykkään availla jätekatoksen roskalaatikoiden kansia ihan vain saadakseni paheksua ihmisiä, jotka eivät osaa kierrättää, viedä pahveja pahvinkeräykseen, työntävät laatikot täyteen patjoja ja vanhoja pihatuoleja jne jne.

Toisaalta myönnän, että availen niitä kansia tehdäkseni hyviä löytöjä. Arvatkaa mitä? Taas tärppäsi! Joku oli ilmiselvästi vaihtanut grillisettinsä uuteen. Vanhat osat löytyivät roskiksesta. Pois heitetty kaasupullon suoja vei tilaa ainakin puolen roskalaatikon verran. Se oli siisti kuin mikä ja ilmiselvästi toimettomana ja hommia vailla. Minä tarjosin hyvän uuden duunin kukkapurkin suojana. Yhden kierroksen maalia laitoin pintaan ja hyvä tuli.
Nyt meidän laventelilla on hieno paikka.
Ihan se on sävy sävyyn mökin seinän kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s