Makramee-mobile omenapuussa

Makramee on tällä hetkellä varsin suosittua sisutuksessa. Solmintatekniikalla tehtyjä käsitöitä on niin seinävaatteina kuin vaikka amppeleina. Erilaiset solmut, lankamateriaalit ja värit antavat tekijälle varsin vapaat kädet töiden toteutukseen. Lisukkeena voi käyttää vaikka helmiä täydentämään persoonallista ilmettä. Vaikka perinteisesti makrameen sijoituspaikka on sisällä, niin mikäänhän ei estä sijoittamasta makramee-työtä ulos.
Meidän makramee-taiteilijamme otti vastaan haasteen, kun pyysin häntä suunnittelemaan ja toteuttamaan omenapuun alla olevalle oleskelupaikalle makramee-mobilen. Taitajan käsissä luonnon materiaali ja luontoon sopivat langan värit yhdistettyinä vanhoihin kaulanauhojen helmiin punoutuivat lumoavaksi katseenvangitsijaksi.
Omenapuun alla tuulessa heiluessaan makramee on kuin intiaanien unisieppari. Unisiepparin alkuperäinen ajatus on ollut suodattaa pahat unet ja ajatukset päästäen lävitseen vain hyvät unet ja ajatukset. Luulen, että meidän sieppari toimii samalla periaatteella. Makramee-mobilen solmija on varmaan työtä tehdessään piilotellut lankoihin hyviä voimia meitä ajatellen.
Omenapuun alla istuessani tunnen sen voiman.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s