Ollaan vain ja hengaillaan

Joskus on mukava olla vain ja hengailla. Kovin paljon en pysty puuhailemaan, kun mahanahka on täynnä tikkejä. Hyvä syy siis laiskotella ja lepäillä. Istuin kajakissa ja haaveilin melontaretkestä. Mies työnsi vesille ja minä kelluin rannan tuntumassa.
Sain nauttia yksityisnäytöksestä, kun taitolentäjä kieputti konettaan taivaalla joka suuntaan. Varmaan oli harjoitukset ja korkean paikan leiri menossa. Välillä kone kiersi ympyrää, välillä kierrettä. Milloin oli pää alaspäin, milloin toisin päin. Lentäjällä oli kaikesta päätellen kivaa. Minä vain ihailin tätä hurjapäätä.

2 kommenttia artikkeliin ”Ollaan vain ja hengaillaan

  1. Allu 12.8.2020 / 21:09

    Se oli varmaan mun kummipoika, on alkanut lentää, pitää kysyä. 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s