Kesäluettavaa hevostytöille…ja äideille

Luin alkukesästä Jojo Moyesin kirjan nimeltään Ne, jotka ymmärtävät kauneutta. Kirja oli todella hurmaava ja viihdyttävä. https://blyygiblumsteri.com/2020/06/24/jojo-moyes-kesalukemista/

Silloin jo päätin hakea lisää luettavaa samalta kirjailijalta. Marketin hyllystä löysin pokkarin Kuinka painovoimaa uhmataan. Mutta voi mikä pettymys! Kirja oli risteytys teinityttöjen hevoskirjaa ja romantikkojen Hertta-sarjaa. En ollut yhtään niin innostunut kuin ensimmäisen Moyesin kirjan luettuani. Ehkä en vain ollut oikeassa mielenlaadussa tähän kirjaan nähden. Mutta olihan tämä parempaa viihdettä kuin murehtia sitä, että toipilaana ei voi nyt harrastaa muuta kuin maiseman tuijottelua ja kirjojen lukemista vaihtelevissa asennoissa. Suosittelen kirjaa hevostytöille ja heidän romantiikan nälkäisille äideilleen.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesäluettavaa hevostytöille…ja äideille

  1. Allu 9.8.2020 / 11:04

    En ole ikinä lukenut tuon kirjoja, kun luulin että ne on kitsch as kitsch can. Suosittelen Owensin Suon villi laulu, ilmestyy suomeksi 17.8. Se on ihana, en tunne ketään joka ei olis tykännyt. Best book ever❤️

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s