Dyykkarille vieroitushoitoa

Joudun varmaan aivan pian vieroitushoitoon. Olen taas dyykannut roskalavalta hyviä tavaroita. Juuri olen huokaissut, kun mökkipalsta on saatu suurella vaivalla tyhjennettyä edellisten omistajien romuista. Sitten aloitan itse kantamaan uutta tavaraa tilalle. Mutta olisitteko voineet vastustaa näin kauniinväristä kattilaa, joka kelpaa vaikka kukkapurkiksi? Se suorastaan huusi perääni ”Ota minut mukaan, ota minut mukaan!” Pakkohan se oli sitten pelastaa.
Entä sitten kaikki nämä matot? Minun oli pakko hankkia alaterassille mattoja, kun sain pari kertaa tikkuja jalkapohjaan. Ilmaisia mattoja sain hyvään tarkoitukseen. Tietenkin pelastin ne roskalavalta, kun ne olivat vielä aivan puhtaita ja ehjiä. Ehkä muutama matto vielä mahtuisi. Täytyy pitää silmät auki, kun käy roskalavalla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s