Mökkiraksa on välineurheilua

Reilun puolen vuoden kokemuksella väitän, että mökkiraksa on välineurheilua. Meille on hankittu kaikenlaista vempainta remontin edistämiseen. Kapsäkit sen kuin lisääntyvät nurkissa.
Montun kaivuussakin todettiin, että ennen kuin kunto pettää niin otetaan maansiirtohommiin kaivuri. Lapio ei riittänyt kaikkeen, vaikka hyvää kuntosaliharjoittelua tarjoaakin. Rajansa kaikella.
Kyllä olisi sahaaminenkin ollut hidasta käsipelillä. Tuskin kaikkia kulmasahauksia olisi saatu osumaan kohdalleenkaan. Onneksi meille muutti jiirisaha.
Mutta kyllä voi koneella ja koneella olla eroja. Sementtiseinään on nyt porattu reikiä melkein puolella tusinalla erilaisia iskuporakoneita. Hommissa on ollut uusia ja vanhoja kokelaita. Niillä on tuhraantunut aikaa, kun osa masiinoista kelpaa korkeintaan taulukoukun kiinnittämiseen. Onneksi kaikkea ei tarvitse ostaa omaksi. Vuokrasimme iskuporakoneen päiväksi ja homma sujui kuin leikki. Kyllä mökkiraksa on välineurheilua.

2 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa on välineurheilua

  1. Antero 26.11.2020 / 14:24

    Ihmeen paljon välineitä ja vempaimia tuollaiseen raksaprojektiin kyllä tarvitsee. Tuttavamme hankkivat juuri tänä kesänä tontin Helsingistä ja aloittelevat ensi keväänä siellä maanajo – ja rakennushommat. He juuri kyselivät erilaisia remonttikoneita lainaan, meiltä kun niitä löytyy.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s