Mökkiraksa – Kaakelointia

Mökkiraksalla ollaan taas edetty. Meillä on pieni tila, johon aiomme mahduttaa erilaisia toimintoja. Lämmitysjärjestelmän mööpelit on sijoitettu sinne. Tarkoitus on laittaa seinille komeroita, jotta saadaan säilytystilaa. Vesipiste altaineen yritetään saada mahtumaan. Vielä pitäisi työpöydällekin löytyä paikka.
Lattiamateriaalipohdinnoissa päädyimme kaakelointiin. Bauhausista löytyi edullinen kaakeli, joka passasi hyvin tarkoitukseemme. Väri on neutraali, mutta lattialle laitetaan joka tapauksessa matto, niin sillä saa ilmettä lisää.
Saimme palkattua hommaan hyvän ammattilaisen. Me eristimme tilan muoveilla, niin etteivät lattian hiontapölyt kulkeutuneet muualle.
Youtuben ja ammattilaisten neuvoja seuraamalla teimme itse vesieristyksen. Tämän jälkeen kaakelit tulivat lattiaan parissa tunnissa, kun alan mies pisti hihat heilumaan. Muutaman päivän päästä homma jatkui saumauksella.
Nyt vain puuttuvat listat ja sitten päästään ihmettemään, miten tehdään seinä, jolle kaikki laitteisto pitäisi ripustaa. Sen jälkeen on vuorossa kylpyhuoneen kaakelointi. Samoilla laatoilla edetään sinnekin sitten kun kaakeloija ehtii meidän iloksemme.
Jonain etätyöpäivänä toivottavasti tuijottelen näitä maisemia työpöydän ääressä. Vielä on jonkin verran hommaa ennen kuin tuo päivä koittaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa – Kaakelointia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s