Tomaattien viljelyä

Ryhdyimme kesällä hyötykasviviljelijöiksi. Mies osti hienon tomaattipuskan, jota hän on ahkerasti kastellut. Kaikki ovat muistuttaneet, että tomaatti juo runsaasti. No, me olemme koittaneet tämän muistaa. Myyjä kehuskeli, että viikossa jo saadaan satoa, mutta kolmenkin viikon jälkeen olemme vielä odottavalla kannalla.
Pieniä vihreitä tomaatteja on tullut runsaasti ja ensimmäisen isoimman tomaatin kyljet alkoivat kellertää. Olemme varmaan liian usein hiplanneet tomaatteja tulevan suursadon toivossa, sillä ensimmäinen tomaatti irtosi kannastaan. Muutaman päivän arvoimme, onko kyseessä keltainen tomaattilaji. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että punaiseen väriin päädytään. Odotamme siis edelleen herkullisia tomaattihetkiä tomaattiviljelmämme äärellä.
Tomaattivahtikin on värvätty siksi aikaa, kun itse emme ole tomaattiviljelmällä. Raporttia odotellaan jännityksellä. Olisi se vain niin hienoa syödä omia tomaatteja. Ovat varmasti makeampia kuin muut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s