Kesän nopein kuljetus

Tilasin virolaisesta nettifirmasta itselleni tavaraa. Illalla 30.6 vahvistin tilaukseni sähköpostilla Tallinnaan ja laitoin kopion maksukuitista liitteenä. Seuraavana päivänä 1.7 firma ilmoitti minulle iltapäivällä, että tavara on pakattu ja laitettu kuljetukseen. Seuraavana aamuna 2.7 paketti oli jo siirtynyt Tallinnasta Helsinkiin. Päivän mittaan paketti eteni parilla kuljetuksella kohti Hämettä. Noin vuorokausi paketin lähetyksestä minulle tuli ilmoitus, että se oli noudettavissa. Pistääkö posti paremmaksi? Epäilen. Postia on kovasti moitittu kuljetusten ontumisesta. Nyt voin osoittaa kiitokset Matkahuollolle. Saman tavaran olisi voinut tilata Kiinasta, mutta kuljetusmaksut olivat moninkertaiset ja kuljetusaika ties kuinka pitkä. Matkahuollolle 10+ nopeasta toiminnasta. Tämä oli kesän nopein tavarantoimitus! Postaan myöhemmin, niin näette mitä paketissa oli sisällä. Kihiskää hetki uteliaisuudesta tai arvuutelkaa, mitä muovin alla piilee.

6 kommenttia artikkeliin ”Kesän nopein kuljetus

 1. Antero 1.9.2020 / 09:52

  Olipas nopea kuljetus! Itsekin tulee nykyään tilailtua paljon netistä ja tuntuu, että erilaiset kuljetuspalvelut ovat viime vuosina hieman nopeutuneet. Varsinkin tällaisina poikkeusaikoina on kiva kun tavarat saa suoraan kotiin tai ainakin lähelle.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 1.9.2020 / 21:09

   Minustakin tämä oli aivan huippuhieno juttu. Jokainen hoiti hommansa ja asiakas oli enemmän kuin tyytyväinen!

   Tykkää

 2. Tuula 30.11.2020 / 14:17

  No nyt oli nopeaa! Tämä korona-aika on varmaan luonut uutta haastetta kuljetusliikkeille ja nettimyynnille kun tilaaminen on varmaankin lisääntynyt. Itsekin on jonkun verran tullut tilailtua erinäisiä asioita täällä Oulun seudulla. Varsinkin kun lähimmille kaupoille on hieman matkaa niin ei aina jaksa lähteä.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 30.11.2020 / 19:02

   Kyllä nopeus on valttia näinä aikoina. Mutta olin kyllä vähän hämmästynyt moisesta nopeudesta.

   Tykkää

 3. Satu 11.2.2021 / 15:18

  Oho kuinka nopeasti paketti löysi perille! Varmasti kiva yllätys. Erilaiset kuljetuspalvelut ja niiden käyttö on varmasti lisääntynyt koronan myötä. Joskus tulee jotain itsekin tilailtua täällä Turussa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 11.2.2021 / 15:28

   Satu, kyllä minä olin positiivisesti hämmästynyt tästä nopeudesta. Olen kovin vähän tilaillut mistään ja aikaisempaa kokemusta ei ollut Virosta tilaamisesta. Hyvin toimi!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s