Kesän nopein kuljetus

Tilasin virolaisesta nettifirmasta itselleni tavaraa. Illalla 30.6 vahvistin tilaukseni sähköpostilla Tallinnaan ja laitoin kopion maksukuitista liitteenä. Seuraavana päivänä 1.7 firma ilmoitti minulle iltapäivällä, että tavara on pakattu ja laitettu kuljetukseen. Seuraavana aamuna 2.7 paketti oli jo siirtynyt Tallinnasta Helsinkiin. Päivän mittaan paketti eteni parilla kuljetuksella kohti Hämettä. Noin vuorokausi paketin lähetyksestä minulle tuli ilmoitus, että se oli noudettavissa. Pistääkö posti paremmaksi? Epäilen. Postia on kovasti moitittu kuljetusten ontumisesta. Nyt voin osoittaa kiitokset Matkahuollolle. Saman tavaran olisi voinut tilata Kiinasta, mutta kuljetusmaksut olivat moninkertaiset ja kuljetusaika ties kuinka pitkä. Matkahuollolle 10+ nopeasta toiminnasta. Tämä oli kesän nopein tavarantoimitus! Postaan myöhemmin, niin näette mitä paketissa oli sisällä. Kihiskää hetki uteliaisuudesta tai arvuutelkaa, mitä muovin alla piilee.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesän nopein kuljetus

 1. Antero 1.9.2020 / 09:52

  Olipas nopea kuljetus! Itsekin tulee nykyään tilailtua paljon netistä ja tuntuu, että erilaiset kuljetuspalvelut ovat viime vuosina hieman nopeutuneet. Varsinkin tällaisina poikkeusaikoina on kiva kun tavarat saa suoraan kotiin tai ainakin lähelle.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 1.9.2020 / 21:09

   Minustakin tämä oli aivan huippuhieno juttu. Jokainen hoiti hommansa ja asiakas oli enemmän kuin tyytyväinen!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s