Jojo Moyes – kesälukemista

Täydellistä kesäluettavaa on Jojo Moyesin kirja Ne, jotka ymmärtävät kauneutta. Kirjassa on kiedottu yhteen vuoden 1916 tapahtumat miehitetyssä Ranskassa ja miltei sata vuotta myöhemmin Lontoossa 2006. Tarinaa sitoo yhteys rakkaus ja mystinen taulu nimeltään Tyttö jonka jätit taaksesi. The Girl You Left Behind on ilmestynyt alunperin 2012. Kirja on taitava punos eri aikakausia, koskettavia ihmiskohtaloita, jännitystä ja tietysti roppakaupalla rakkautta. Moyesin kaikki kirjat on suomentanut Heli Naski. Moyesin suosituista kirjoista on osa päätynyt myös elokuviksi. Taidanpa etsiä muitakin tämän brittikirjailija kirjoja luettavaksi. Suosittelen lämpimästi kesäpäivän lukemisiksi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Jojo Moyes – kesälukemista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s