Lajitovereita

Rannassa istuessani seurasin ohi kulkevia moottoriveneitä ja uimaharjoituksia pitäviä lintupoikueita. Yhtäkkiä yllättäen laiturin nokan tuntumaan ilmestyi lajitovereita. Kolmen melojan seurue oli kokopäiväretkellä kiertämässä Längelmävettä. Helteinen päivä sujui rattoisasti hyvin eväin varustautuneena ja leppoisasti edeten. Vaihdoimme muutaman sanan melontaharrastuksesta. Usein melojien talviharrastus on retkiluistelu ja niin tässäkin tapauksessa. Oli hauska rupatella lajitoverien kanssa. Melojat jatkoivat matkaansa, kun minä jäin huilailemaan helteiseen päivään.
Vesillä nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s