Erityisasiantuntijat puutarhassa

Sokkoleikkini puutarhassa on jatkunut. Mökkiraksa on vaatinut oman huomionsa ja energiaa ei ole riittänyt aivan kaikkiin puutarhahommiin. Kuurupiilon edetessä olemme löytäneen mökin pihasta erilaisia ruusuja ja koristepensaita. Jyhkeä omenapuu on kukkinut kaiken keskellä. Rikkaruohot ovat välillä nopeampia kuin minä. Iso kukkapenkki ehti karata käsistä ennen kuin minä ehdin siihen panostaa. Lopulta en enää tiennyt, mitä pitäisi poistaa rikkaruohona ja mitä jättää. Niinpä sitten erityisasiantuntijaryhmä saapui tunnistamaan kukkapenkin asukkaita. Ryhmän jäsenet ovat harrastaneet puutarhanhoitoa vuosikymmeniä ja he olivat otettuja tästä luottamustehtävästä sekä tietysti iloisia pienestä kesäretkestä. Heidän ohjeidensa mukaan poistin ei-toivottuja vierailijoita kukkapenkistä ja nyt on kukkiakin sitten löytynyt silmän iloksi ja lisää näyttää tulevan.
Syksyllä varmaan siirrän kukkia muualle pihassa, mutta tämän kesän ilakoikoot vanhalla paikalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s