Mökkiraksa – kaivinkonehommia

Mökkiraksalla jyräsi parin päivän ajan kaivinkone. Terassin jatkamiseksi tarvittiin kunnon monttu kannatinpalkin anturalle. Montun lisäksi muotoiltiin mökin ympärystää uudelleen niin etteivät vedet valu seinien viereen.

Samalla tie sai lisää soraa pintaan ja talon viereen tuli pieni parkkis ja autonkääntöpaikka. Nyt meillä on hyvä mökki highway. Muutamat sateet tarvitaan, että sora ja maapohja tiivistyvät kaivamisen jäljiltä.

Niemen kärjen yhdellä reunalla on ollut ranta, josta veneet on nostettu talvella maalle. Paikka oli pajuttunut ja juurakkoinen. Pohjassa olleet veneen nostoon tarkoitetut tukipuut olivat vääntyneet ja katkeilleet. Se on ollut varsin hyödytön ranta meille.
Kaivinkone suuntasi rannan siistimiseen. Pajut juurineen kiskottiin pois, kuten myös muu roju järven pohjasta. Näppärästi kävi ammattilaiselta hommat.
Tähän koivujen katveeseen me voidaan sitten joskus laittaa vaikka oma pieni Riviera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s