Kappelin kautta kesälomalle

Minulla alkoi tänään kesäloma. Sen kunniaksi suuntasin ensimmäistä kertaa viikkoihin kaupungin keskustaan. Raitiovaunu oli hiljainen ja Espalla oli kulkijoita vain harvakseltaan.
Tuntui ihan oudolta lähteä ihmisten ilmoille. Matkalla kuuntelin, kun joku selitti, että muutaman viikon aikana on unohtanut, kuinka ihmisten kanssa kommunikoidaan kasvotusten. Vähän siltä minustakin tuntui.
Työkavereiden kanssa varasimme pöydän Kappelista, sillä mielessä oli loman lisäksi monta muutakin juhlan aihetta. Ravintolassa oli ihmisiä harvakseltaan. Tarjoilijat olivat intoa piukeina, kun pääsivät omalle työpaikalle. Yksi kertoi olleensa kaupassa töissä ravintoloiden sulun ajan. Työnantaja oli järjestänyt kaikille työtä niin ettei ketään tarvinnut lomauttaa. Kokkikin onnistui keitoksissaan hyvin, joten ei muuta kuin hyvillä mielin kohti jäätelökesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s