Mökkiraksa – Maalari ihan pihalla

Olen maalaillut raksalla tähän saakka sisätiloissa. Lämmin sää houkutteli maalarin ulkopuuhiin. Vuorilaudat on jo maalattu, mutta kulmalautoja oli vielä muutama jäljellä. Pohjamaalattuja lautoja oli helppo työstää pukkien päällä. Työskentelykorkeus oli juuri sopiva huonoselkäiselle. Ei tarvinnut kumarrella ja kurkotella.
Meikkasin viikonloppuna myös saunan räystäslautoja ja ovenpieliä. Ne näyttivät niin nuhruisilta. Kierros valkoisella maalilla teki ihmeitä.
Joskus myöhemmin voi sitten ihmetellä, mitä muuta paklausta ulkosauna kaipaa.
Maalia jäi sen verran, että pääsin vielä piilottelemaan naulan kantoja näkyvimmistä paikoista. Ensi viikonloppuna ehkä saadaan loputkin kulmalaudat paikoilleen. Minä huokaan helpotuksesta, kun mies ei enää keiku tikkaiden kanssa katon rajassa vasaroimassa. Koko ajan olen sydän syrjällään pysyvätkö tikkaat pystyssä ja naulaaja tikkailla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s