Kiviä puutarhassa

Meidän uuden mökin puutarha näyttää olevan täynnä kiviä ja rikkaruohoja. Minne ikinä lapionsa upottaa, niin jompaa kumpaa tulee vastaan. Olen päättynyt aloittaa alueen valtauksen rikkaruohoilta pikku hiljaa, pieni alue kerrallaan. Koska kiviä on aivan mahdottomasti, niin niitä pitää ehdottomasti hyödyntää.
Pienen tuumailun jälkeen sopiva nurkka valloitukselle löytyi. Minä käärin hihani ja painiottelu kivien kanssa alkoi.

Levitin sopivan kokoisen suojakankaan alle etteivät rikkaruohot heti ala kurkkia kivien välistä.

Muutaman ison murikan valitsin päätaistelukumppaneikseni. Melkomoista vääntöä ja hivutusta piti tehdä, että sain ne haluamalleni paikalle. Minä voitin tämän taistelun.
Pikku hiljaa kivet löysivät paikkansa ja minä pääsin niinkin tärkeään tehtävään kuin kivien pesuun. Ehkä jonain päivänä saadaan sadettakin ja luonto hoitaa loput pesut.
Ihan valmista ei vielä tullut, sillä valkoinen kangas pilkistää sieltä täältä. Ehkä tämän voisi ottaa sellaisena vähitellen valmistuvana palapelinä, johon jokainen halukas saa lisätä omat kivensä. Kun tulet meille, niin ota mukaan pari kiveä. Niille löytyy varmasti paikka.
Tämä on meidän mökin Machu Picchu, jota hallitsee sammakkokuningas ja prinssipoika. Minkähänlainen imperiumi tästä rakentuu?

2 kommenttia artikkeliin ”Kiviä puutarhassa

 1. Jaana 24.5.2020 / 16:42

  Siitähän tuli kiva! Minäkin pidän kovasti kivistä. Meillä niistä alkaa melkein olla pula, kun isäni aikoinaan niitä väänteli ja käänteli, joten olen joskus tuonut postimatkalla kiviä kainalossa… Onneksi kukaan ei ole nähnyt! Pitäisivät varmaan ihan pöhkönä.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 24.5.2020 / 23:23

   Hei, perustetaan kivenpyörittäjien seura. Mulla on muutama kaveri, joilla on sama taipumus poimia kiviä mukaan. Seuran jäsenet toimivat erityisesti pimeän aikaan, kun kukaan ei näe 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s