Majakan maalausta

Kaikilla kunnon mökkiläisillä pitää kuulemma olla oma majakka, jotta osaa kotiinsa tulla meriltä. No, eihän siinä auttanut muu kuin ryhtyä majakan kunnostukseen, vaikka ihan meren rannalla ei majaillakaan.
Meillä on ollut pitkään kaupunkiterassilla naapureilta saatu majakka, josta on aikojen saatossa maalit rapistuneet. Minä nappasin sen kainalooni viikonloppureissulle. Pienellä rapsuttelulla maali lohkeili irti kyljistä.
Takan maalauksesta jäänyt musta väri oli tarpeen. Valkoista jäi seinien maalaamisesta. Auton korjausmaalia oli vähän jäljellä spray-pullossa. Nämä kaikki olivat tarpeen majakan kunnostuksessa. Osan maalista sain sudittua vähän leveämmällä pensselillä, mutta pienempiin kulmiin kävin ostamassa vesiväripensselin.
Majakasta tuli hieno.

Rantaterassilla se ohjaa kotiin melontaretkeltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s