Sohvasurffausta ja artisokkaa

Sohvasurffausta ei voi näinä ankeina aikoina harrastaa. Onneksi ihanat surffariystävämme maailmalta päivittävät kuulumisiaan. Juttelimme vastikään pitkän tovin puhelimessa Ranskan koronatilanteesta ja kevään edistymisestä. Pian tuli valokuvia, joissa muisteltiin yhteisiä artisokkahetkiämme Bretagnessa. Artisokat kuulemma muistuttavat aina meistä. Oi, ihanaa meillä olikin yhdessä.
Välillä saamme lyhyitä videoita sohvasurffaavien taiteilijaystävien konserteista ja uusista aluevaltauksista. Kyllä nyt jo kaipaa hieman sosiaalista elämää ja ystäviä….ja artisokkahetkiä.

2 kommenttia artikkeliin ”Sohvasurffausta ja artisokkaa

 1. Allu 6.5.2020 / 19:45

  Kyllä niitä kontakteja kaipaa, vaikka puhelimessa puhuis useinkin. Meille tulee perjantaina ensimmäiset ruokavieraat kuukausiin. Istumme ulkona terassilla mahdollisimman kaukana toisistamme, vaikka emme kyllä mitää pelkää, kun tunnemme ihmiset. Tosin meidän hysteerihygieniaystävä on ilmeisesti sairastanut koronan, verikoe näyttää 90% immuniteettiä, mutta eihän siitäkään tiedä miten kauan se pysyy jos nyt ylipäänsä pitää paikkansa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 6.5.2020 / 20:18

   Ei mekään mielestämme mitään hysteerikkoja olla koronan suhteen, mutta lähipiirissä on useita riskiryhmään kuuluvia ja siksi yritetään olla hissun kissun. Rajojen yli kuljettiin luvalla, mutta muuten ollaan oltu varsin omissa oloissa ja työtä tehty etänä. Virtuaalivappu piristi kummasti, mutta silti kyllä sosiaalisia suhteita livenä jo kaipaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s