Kohden auringon siltaa

Vaarallisinta melonnassa on liikkeelle lähtö ja rantautuminen. Huonopolvisena olen yrittänyt kehitellä hyviä keinoja siirtyä kajakkiin. Kaikenlaista olen keksinyt, mutta en aivan vedenpitävää kikkaa vielä. Iltaharjoitukset menivät vähän poskelleen ja meloja molskahti istumaan laiturin ja kajakin väliin 20 senttiä syvään veteen. Onneksi ilta oli kaunis ja vesi lämmintä.
Melojilla on usein retkillä vedenpitävässä pussissa vaihtovaatteet tämän kaltaisia tilanteita varten. Minä täytin pussini märillä vaatteilla. Mutta niin oli ihana ilta, että vaatteiden vaihdon jälkeen lähdin ihailemaan maisemia, eikä yhtään harmittanut pieni harhaistunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s