Teini etäkoulussa

Etäkoulun myötä teinillemme on tullut uusia oppiaineita. Huippuhetkiä koululaisen päivässä on se, kun kuulee opettajan ja koulukavereiden ääniä etäopetuksessa. Mutta siitäkään ei riitä iloa koko päiväksi ja jotain tekemistä pitää keksiä. Palapeliä kootessa kärsivällisyys kasvaa. Taitaa olla meidän perheessä ensimmäinen tuhannen palan palapeli, jonka kokoamiseen innosti koronakaranteeni ja äärettömän tylsä elämä.
Tämä oppiaine sopii koko perheelle, paitsi että minun kärsivällisyydelleni se ei sovellu.
Käsityötunnilla teini on koristellut itselleen farkkutakin selkää. Kesällä on käytössä hieno kesäpalttoo. Ompelukoneella on harrastettu kokeellista ompelua. Verhoista on tehty mekkoja jne.
Liikuntaa ylläpidetään ulkolenkillä tai vähintään kauppareissulla tai roskispiipahduksella. Illalla sitten joogataan ja venytellään video-ohjauksella.
Kodinhoito sujuu hienosti ruuanlaiton, siivouksen ja pyykinpesun osalta. Puutarhanhoito-opetusta täytyy vielä kerrata kevään edetessä. Luulen, että pikkuhiljaa teinistä olisi mukavampi palata kouluun omien oppiaineiden ja kavereiden äärelle. Opettajatkin ovat ihan OK.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s