Mökkiraksa – Ikkunat järjestykseen

Mökkiraksalla on ollut monenlaista puuhaa ikkunoiden kanssa. Laitoin perjantaina Facebookin roskalavaryhmään ilmoituksen meidän nurkissa pyörivistä ylimääräisistä ikkunoista. Uusien ikkunoiden tultua mökkiä komistamaan jäi paljon vanhoja ikkunoita ilman virkaa. Ilmoituksen julkaisun jälkeen tuli välittömästi ilmoitus, että ikkunat ovat löytäneet uuden kodin. Lauantaina kävi ilmi, että tuore isä viestitteli kanssani synnytyssalilta. Seuraavana päivänä hän saapui neljän tenavan kanssa laseja noutamaan. Perhe saa uuden hienon lasiterassin. Ihailtavan tehokas isukki! Viikonloppuna lähti samaa roskalavareittiä pitkin muutama ylimääräinen ilmalämpöpumppu ja metalliromua. Minä olin tosi tyytyväinen.
Viime viikonloppuna laitoimme ikkunoihin tippapeltejä. Tänä viikonloppuna minä siistin niitä vanhoja ikkunoita, jotka vielä jäivät käyttöön. Putsasin ja puunasin karmeja. Viikolla haimme autolastillisen sisäsmyygilautoja. Tällä kertaa mentiin helpoimman kautta ja otettiin valmiiksi maalatut. Niitä sitten asensimme ikkunoihin.
Ruokatauolla paistateltiin päivää.
Mies keskittyi järvimaiseman paranteluun. Paljon ei puutu, kun etelän suunnan ikkunatkin saavat loppusilauksen.
Smyygilaudat saivat ikkunat näyttämään jo varsin valmiilta. Pesin parista ikkunasta lasitkin. Olihan sitä sitten ihan pakko vähän sisustaa. Mökin ensimmäinen koristus on ripustettu. Iltahämärissä majakka pääsi kunniapaikalle.

5 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa – Ikkunat järjestykseen

  1. Hirvonen 2.4.2020 / 13:20

    Hyvä idea laittaa nyt paikkoja kuntoon nyt kun on aikaa. Ikkunat on meillä kunnossa, mutta karmit ja pellit pitäisi huoltaa. Valmiiksi maalattu on hyvä vaihtoehto!

    Tykkää

    • blyygiblumsteri 3.4.2020 / 21:45

      No, malttamattomana odotan, että pääsisi oikeasti sisustamaan uutta mökkiä. Mutta niin valmista ei ole vielä. Nyt täytyy vain tehdä valmiiksi kaikkea kivaa.

      Tykkää

Jätä kommentti