Prinssejä ja prinsessoita

Koulun juhlasali oli täynnä prinssejä ja prinsessoja, kun koulun vanhat pääsivät näyttämään juhlapukeutumista ja tanssitaitojaan. Teinimme aloitti päivänsä aikaisin aamulla kampaajalla ja meikissä. Tanssiesityksiä oli päivän mittaan kolme. Me vanhemmat teinin sisaruksien kanssa seurasimme näytöstä innokkaina. Varsin haikeina katselimme jälkikasvun juhlintaa niiden vanhempien kanssa, jotka tapasimme ensimmäistä kertaa alakoulun pihalla ekaluokkalaisia saattaessamme.

Nuoret olivat nähneet vaivaa juhliensa eteen koristelemalla salin hienoksi ja tekemällä koreografiat omiin tansseihinsa. Toki perinteiset valssit ja tangotkin nähtiin. Lopuksi pääsivät katsojatkin lattialle koulun bändin kanssa joraamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s