Mökkiraksa – purkujätettä

Olemme ponnekkaina roudanneet parin päivän aikana lavallisen purkujätettä odottamaan siirtoa avarammille laitumille. Mukaan on pestattu auttamaan halpatyövoimaa = teinejä, orjatyövoimaa = sukulaisia ja muutenkin mukaan härdelliin on kutsuttu kaikkia ohikulkijoita. Vaihtolava meinasi liukua metsän puolelle, kun sitä tuotiin mäelle. Naapurin traktori pelasti meidät suuremmalta katastrofilta. Lava saatiin puutavaraa täyteen ja varovaisesti arvioiden nurkista löytyy pois vietävää ainakin kaksi muuta lavallista vielä tämän lisäksi. Eilisen jälkeen askelmittari näytti 18185 askelta ja tänään töppöset vilkkuivat samaan tahtiin. Hyvästä kuntojumpasta tämä käy. Lihakset ovat oudokseltaan aivan juntturalla.

Evästauolla ihmettelimme maisemia, jotka olivat kovin valkoisia verrattuna Helsingin pimeyteen. Josko aurinko vielä jonain päivänä näyttäytyisi.

Mies rakensin hienot rappuset, jotta huonopolvinen rouvansa pääsee kulkemaan mökillä paikasta toiseen. Hienot tuli!

6 kommenttia artikkeliin ”Mökkiraksa – purkujätettä

  • blyygiblumsteri 2.2.2020 / 18:43

   No, sitä mekin ollaan ihmetelty. Tosin nyt on taas niin lämmintä, että tänään lumi hupeni jo melko vähiin. Lähipäiviksi on luvattu sentään muutama aste pakkasta.

   Tykkää

 1. Nimetön 4.2.2020 / 10:51

  Kyllä, tuo käy hyvästä kuntojumpasta. Aika paljon teiltä tavaraa on sitten lähtenyt. Meilläkin vaihtolava taloyhtiön pihalla, kun hieman remonttia siellä tehdään.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 4.2.2020 / 19:06

   Kyllä se on uskomatonta kuinka paljon tavaraa on jemmassa ja sitten lisäksi tuo purkujäte. Mökillä on asunut hamsteri joka on laittanut tavaraa talteen pahan päivän varalle. Ehkä meissä kaikissa asuu jonkin sortin hamsteri…

   Tykkää

 2. Hirvonen 5.2.2020 / 11:11

  Meillä ois sama homma edessä tänä keväänä. Vaihtolava ja työvoima pitää vain hommata. Teinejä ei ole omasta takaa mutta naapurin nuorison voisi pientä korvausta vastaan kysyä. Tsemppiä remppaan!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 5.2.2020 / 16:40

   Vaihtolavoja saa ja teinit ovat yleensä rahapulassa. Kyllä siitä hyvän yhdistelmän saa, niin ettei itse tarvitse kaikkea roudata.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s