80-luvun bileet

Kuinka hauska oli kuunnella vanhaa tuttua bilemusaa nuoruudesta, ihmetellä millaisissa vaatteissa sitä haluttiin ennen olla hienoja ja muistella muutenkin vanhoja hyviä aikoja!

Näimme huikeita esityksiä, joissa asenne oli viimeisen päälle kohdallaan! Söimme maukasta syyrialaista ruokaa. Juomaa riitti booliammeessa ja suurinosa juhlijoista pysyi pystyssä koko illan nokka kohti kaakkoa. Kyllä sitä on jo sen verran harjoiteltu Liebfraulla ja muilla laatujuomilla, että osataan varoa ylilyöntejä. Kunnon tanssimuuvit löytyivät pienen kainostelun jälkeen.

Kyllä me kaikki koettiin olevamme niiiiiiiiiiin nuoria ja kauniita!

Eikö mulla ollut ihana tukka ja olisittepa nähneet meikin! Kaikki tämä täydessä vedossa olevassa vanhassa ihanassa bilepuserossa, jossa on tullut hikoiltua erinäisissä juhlissa….silloin joskus viime vuosisadalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s