Vanhoja aarteita

Olemme etsineet teemajuhlia varten kaapeistamme vanhoja bilevaatteita. Mies on sen verran säästeliäs hemmo, että hänellä ei ole ollut mitään vaikeuksia löytää täyttä vaatekertaa nahkaliiveineen, silkkipaitoineen, ravatteineen ja ruutuhousuineen. Vähän tuuletusta kyllä ovat kaivanneet menneen vuosikymmenet. Mikä parasta, vaatekoko on pysynyt samana kaikki nämä vuodet. Monia mukavia muistoja olen minäkin kuullut vaatepinojen äärellä miehen opiskelijabileiden ajoilta.

Minunkin vaatekaapeissani on muutamia ihania vanhoja aarteita. Yksi pulma on kuitenkin ylitse muiden. Minun kokoni ei ole ollenkaan sama kuin silloin ennen. Ei mene nykyinen kuppikoko vanhoihin mekkoihin. Mitähän taivaallista ihmettä varten olen vaatteeni säilyttänyt? Teini on viettänyt hämmentäviä hetkiä sovitellen pikkumustiani päälleen. Lopulta hän sitten silmäili minua päästä varpaisiin, katsoi itseään peilistä ja totesi, että vähän on pelottava tulevaisuuden kuva :=O

Joistain purkeista on tullut vastaan yllättäviä aarteita menneiltä vuosikymmeniltä. Pitäisiköhän nämä jo heittää pois? Ovat tainneet härskiintyä. Mutta jos joskus vielä tarvitsee….

Kivat bileet tiedossa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s