Työtapaturma tyynytehtaalla

Tyynytehtaallani on ollut täysi tohina päällä viime päivät. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on muutenkin sisältynyt elämään. Tyynytehtailijakin tarvitsee rentoutusta ja rantasaunaa lämmittäessäni tökkäsin sormen kuumaan uunin etupeltiin. Seurauksena oli kivulias sormivamma. Arvatkaa onko tyynytehtailijan elämä helppoa kun etusormessa on iso kupla. Koneompelu vielä sujuu, mutta neulan kanssa puuhailu onkin jo hankalampaa.

Työtapaturmasta on nyt selvitty ja tyynytehdas on pukannut käyttöön seuraavat kaksi tyynyä. Sopivat tuoleihin mainiosti! Kun vielä hieno uusi päällystämäni Päärynäpuu – boksi löytää tuolien tykö niin setti on täydellinen. Päärynäpuu -kankaan jämistä sain pari tyynyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s