Duunarin viikonloppu

Olemme ahertaneet viime päivät mökin pihan siivouksessa. Lumi ehti viikolla sulaa pois ja saimme lisäaikaa pihahommille. Niinpä sitä sitten painettiin pöksyt kurassa ja niska limassa koko päivä duunia.

Töiden jälkeen palkitsimme itsemme avantouinnilla ja rantasaunan lämmöllä. Melkoisesti piti punnertaa, että saatiin riittävän iso aukko rappusten viereen pulahdusta varten. Jää oli yllättävän paksua. Saunassa kolotukset helpottivat ja mieli virkistyi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s