Päärynäpuu boksi

Sisustusprojektini alkoi syksyllä Lauritzonin kangaskaupasta. Etsin verhoilukangasta pariin pieneen nojatuoliin. Tuolit saivat kauniin vihreät uudet päälliset. Silloin jäi kutkuttamaan herkullinen Päärynäpuu- kangas viralliselta nimeltään Pleasant Valley. Kangas muistuttaa kovasti ihailemaani Svenskt Tenn -tyyliä. Keksin, että Päärynäpuu sopisi hyvin kaunistamaan kuution mallisen pikkupöydän pintaa.

Mies kasasi ylijäämä puristelevyistä kuution mallisen rungon, jonka päälle minä ompelin hupun ja voilá! Nyt on meillä hieno pikkupöytä, joka sopii yhteen päällystämieni nojatuolien kanssa. Värit sopivat myös hyvin aiemmin fiksaamiini vanhoihin tuoleihin.

Näppärä emäntä, vai mitä! No oli kyllä isäntäkin taitava…

Vielä olisi ideoita ja kankaita hyödynnettäväksi sisustusprojekteihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s