Liiterijumppaa

Tämän vuoden liikuntatempaus alkoi liiterijumpalla. Syksyllä hankitun mökin pihassa odotti kärräämistä edellisiltä omistajilta meille jäänyt liiterillinen koivuklapeja. Onneksi ne eivät ole hautautuneet lumen alle.

Kottikärryt kulkivat rivakasti pihaa edes takaisin, kun siirtelin puita pihalta liiterin suojaan. Hyvin tulin ähkittyä ja puhkittua, punnerrettua ja taivuteltua. Muuta jumppaa ei sitten tarvittukaan tälle päivälle. Keli oli sopiva ulkoilulle. Ei tullut kylmä eikä liian hiki. Nyt on liiteri täynnä puita ja hyötyliikuntaa harrastettu päivän valoisa aika.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s