Perjantai-iltana Hercule Poirot

Työt alkoivat joulun jälkeen. Sopivasti työputki oli vain yhden päivän pituinen ja sen päätyttyä pääsi viikonlopun viettoon. Saunan jälkeen laitettiin Marokon matkalta tuotu hyvä viinipullo pöytään juustojen ja muiden herkkujen kanssa.

Jouluna jo aloitimme neliosaisen Hercule Poirot minisarjan seuraamisen televisiosta. Pari osaa tuli joulupäivänä, yksi Tapaninpäivänä ja viimeinen osa perjantaina. Uudenlaisessa Agatha Christie sovituksessa pääosassa oli John Malkovich. Modernisoitu Poirot on saanut niin moitteita kuin kehuja. Minusta se oli piristävä ja sopi oikein hyvin jouluviikon ja perjantai-illan viihteeksi. Hyvä parisuhdeharrastus 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s