Tiernatytöt ja muuta joulumusaa

Tiernatyttöjen puukot heiluivat uhmakkaasti Saurahuoneen joulujuhlassa. Upea moniääninen laulu ja rohkea draama toivat säpinää tähän tuttuun joulukuvaelmaan. Kynttilöitä ei kertynyt Tiernatyttöjen hattuun, mutta onneksi sentään sen verran euroja, että Tähtityttö pääsee täydentämään valovarustustaan.

Illan aikana esiintyi hienoja kokoonpanoja. Sinin ja Susannan duo Kajos soitti ilokseni myös ruotsalaisia joululauluja upein sellosäestyksin. Johannan naiskuoro viritteli ilmoille mielenkiintoisia sovituksia tutuista joululauluista. Pieni kahvila oli viimeistä paikkaa myöten täynnä. Pöytä notkui herkuista. Kotiin saimme vielä mukaan hellyyttävän minitaatelikakun.

Ihana, intiimi joulujuhla. Tästä se joulumieli kohoaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s