Valoa jouluun!

Valoa jouluun toivottelivat muusikot Marzi Nyman ja Senni Valtonen joulukonsertissa Munkkiniemen pimenevässä illassa. Kirkko oli niin täynnä, että viimeiset tulijat saivat istumapaikat kirkon ikkunalaudoilta tai seisoskelivat suosiolla käytävillä. Duo tarjosi huikean kattauksen jouluklassikoita kanteleelle ja kitaroille sovitettuna. Välillä Senni puhalsi erilaisia pillejä ja soitti avainviulua. Laulukin sujui molemmilta. Marzi Nyman on huikea kitaravirtuoosi ja Sennin improvisointia kanteleella on ilo kuunnella. Minun suosikkini konsertissa oli vanhojen klassikoiden keskelle istutettu uudempi joululaulu Aasi ja Timpurin muija. Heimo Hatakan sanoitus on kaunis. Huippuihana joulukonsertti!

2 kommenttia artikkeliin ”Valoa jouluun!

  1. Allu 16.12.2019 / 23:32

    Katsos vaan, oltiin Torpalla viikonloppu, mutta oli niin paljon ohjelmaa, ettei ehditty edes teille glögille eikä tunne konserttiin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s