Uusia ravintoloita Helsingissä – La Casetta Nostra

465BBC81-9901-4BF6-A744-03B607F73206

Piipahdimme tarkistamassa kotikulmillamme avautuneen uuden pizza- ja burger -ravintolan Rakuunantiellä Munkkiniemen kulmilla. Ravintola sijaitsee uuden kerrostalon katutasossa olevassa liikehuoneistoissa. Ympäristö ulkopuolella on vielä vähän keskeneräinen, mutta ravintolan toimintaa se ei haittaa. Asiakaspaikkoja on noin kolmekymmentä ja meidän käydessämme paria pöytää lukuunottamatta kaikissa oli asiakkaita. Tämä viestii siitä, että ravintola on jo löytänyt hyvin asiakaskuntansa.

Ravintolan seinillä on hauskoja maalauksia. Paikka on muutenkin ihan viihtyisä. Ohikulkevaa Huopalahdentie liikennettä voi seurata ikkunasta. Palvelu on ystävällistä. Pizzat ovat freesejä ja maukkaita, joten miksipä ei uudelleen jos on pizza tai burger mielessä. Myös salaatteja löytyy listalta. Kokoa pizzassa oli niin paljon, että puolet lähti kotiin iltapalaksi.

AAE05489-7397-4FDC-98A9-FBD1E78743BE
9BE806FE-139E-4EA2-8BF2-D004DF428C71

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s