Ranta ja rakennustyömaa

4C43DC10-84C3-4D74-927A-0BFD6446C4BEKuukausi sitten toteutui pitkäaikainen haaveemme. Hankimme oman uimarannan. Kesäuimakausi on jo ohi, mutta talviuimarin unelmakelit vasta alkavat. Rannan mukana meille tuli melkoinen rakennustyömaa, josta emme kyllä haaveilleet.
7AE0921C-C9AB-4E6C-925D-DB45205D86E9
Marraskuu on ollut kiireinen, kun olemme neuvotelleet rakentajien kanssa työmaan pikaisimmista puuhista ennen talven tuloa. Mies joutui kaiken härdellin keskellä leikkaukseen ja pääsi vasta nyt ensimmäistä kertaa kaupan teon  jälkeen tarkistamaan uusia tiluksia. Juhlan kunniaksi päätimme lämmittää ja testata rantasaunan.

98D048C9-DF83-441E-8B2A-240219EFD7F3

Yöllisen pakkasen jäljiltä piti hakata jäähän aukko ja varmistaa avantoon pääsy.

23B808D1-55CB-4223-B2BB-FA0D4DA76D1A

Sauna oli viihtyisä ja tarjosi meille hyvät löylyt. Aurinkoinen ja tuuleton päivä mahdollisti  upeat puitteet avantouinnille. Ihana meidän ranta!

9BF5615B-DEBC-450F-B037-E37452DAD791

Remontista kerron myöhemmin.

10 kommenttia artikkeliin ”Ranta ja rakennustyömaa

 1. Nimetön 9.12.2019 / 13:40

  Olisipa hienoa omistaa oma ranta. Meilläkin pihalla rakennustyömaa. Paljon pyöröteräksiä sekä muuta odottamassa ensi vuotta. Sitten päästään rakentamaan autotallia ja pihaa paremmaksi.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 9.12.2019 / 15:32

   Meilläkin tämä on ollut pitkäaikainen haave joka nyt vihdoin toteutui. Kannattaa haaveilla. Tsemppiä myös sinulle raksalle.

   Tykkää

 2. Kerttu 20.5.2020 / 15:53

  Ompa tunnelmallisia kuvia ja kaunis rantatontti teillä! Toivottavasti remontti on lähtenyt sujumaan hyvin. Meilläkin on alkamassa tänä kesänä kesämökin remppa ja olemme kartoittaneet eri työmaapalveluiden tarjoajia. Innolla jään odottamaan, minkälainen lopputulos omassa sekä teidän remontissa tulee olemaan!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 20.5.2020 / 16:19

   Kerttu, ihanan kannustava kommentti sinulta! Tonttiin ihastuttiin, mutta remppa ottaa välillä voimille kun ollaan varsin noviiseja rakennusasioissa. Hybän porukan löytäminen tosi tärkeää, että voi luottaa siihen mitä tekevät. Sitten kun rahat loppuu niin nyperretään itse ja odotellaan lottovoittoa 🙂 Tsemppiä meille molemmille ja hyvää lopputulosta toivoen!

   Tykkää

 3. Maija 1.7.2020 / 12:38

  Vautsi mitä kuvia, noissa maisemissa varmaan mukava käydä heittelemässä löylyä! Minkälaista remonttia teillä on sitten tulossa, jotain isompaakin? Meillä alkoi nimittäin meidän mökillä juuri meidän piharemontti, niin ihan yllätyin minkälaista kaikkea konetta ja tankkauspalvelua ja muuta sinne tuodaan. Meillä on parkkipaikat ihan täynnä! Mutta onneksi projektille on laitettu aikaa vain noin 2 viikkoa, niin sitten pääsee toivottavasti nauttimaan uudesta pihasta.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 1.7.2020 / 15:24

   Koko talvi on osittain purettu päämökkiä ja sen jälkeen rakennettu ulkoseiniä, suoristettu nurkkia, tyhjennetty edellisten asukkaiden työmaan roinaa jne. Nyt menossa sisällä lattioiden laitto, lämmitysjärjestelmän asennukset, terassien rakennus jne jne. Työtä riittää. Mutta ihanat maisemat joista nautitaan.

   Tykkää

 4. Niina H 19.1.2021 / 16:03

  Upeita talvisia kuvia, kyllä vähän käy kateeksi tuo oma rantatontti. Meillä sen sijaan talonrakennus käynnissä. Työmaalla tulee vietettyä jo useita tunteja, vaikka betonielementit ovat vielä tilauksessa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 19.1.2021 / 18:03

   Niina, kyllä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä projektiin. Aina kaikki ei mene niinkuin suunnittelee, joskus menee paremmin;) Budjetti kyllä yleensä menee huonommin ja rahaa kuluu enemmän kuin suunniteltiin. Emme mekään uskoneet että rantatontti ikinä olisi meillä olemassa, mutta ihmeitä joskus tapahtuu.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s