R.I.P. – Tanssitaiteilija Mirja Tukiainen

Tieto tanssitaiteilija Mirja Tukiaisen kuolemasta pysäytti minut. Mirja oli menehtynyt sairauskohtaukseen kotona nukkuessaan. Tanssija lähti balettitossut jalassa, sillä vielä kesällä saimme nauttia iloisen ja pirteän Mirjan lempeistä Asahi-harjoituksista Purnun nurmikolla. Kukapa olisi tätä voinut aavistaa, sillä maanantainakin hän suunnitteli ystävänsä kanssa tulevan viikon ohjelmaa. Mirja jättää valtavan aukon Oriveden kulttuurielämään, puhumattakaan minun kesäelämyksistäni. Hän oli Purnun taide-elämän sielu ja savusaunan lempeä henki.

Mirjaa ja yhteisiä savusaunahetkiä lämmöllä muistaen BB.

Yksi kommentti artikkeliin ”R.I.P. – Tanssitaiteilija Mirja Tukiainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s