Kiinalaiset kiertoon

Suomalaisperhe hankki Kiinassa asuessaan kolmenkymmenen hengen muoviastiaston, koska he järjestivät usein suuria juhlia. Suomeen palattuaan he huomasivat, että juhlat vähenivät ja astiasto pölyttyi komerossa.

Löysin nettikirpparilta juuri meidän tarkoitukseen sopivan ja konepestävän astiaston. Myyjäkin asui vain kilometrin päässä meiltä. Tämä tuli aivan tilauksesta, sillä olimme jo miettineet vastaavanlaisen setin hankkimista nettikaupasta. Sitä ei kuitenkaan tarvittu vaan astiat tulivat meille miltei kotiinkuljetuksella tämän Suomeen muuttaneen perheen matkatavaroissa.

Kumpi on ekologisempaa, ostaa jatkuvasti kertiksiä ja laittaa ne roskiin vai käyttää muoviastiastoa, jonka voi pestä aina uudelleen? Seuraavassa kotikonsertissa päästään testaamaan näitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s