Naiset lauteilla

Huom! Esitys sisältää alastomuutta ja seksuaalisia elementtejä, eikä sitä suositella lapsille tai herkemmille katsojille.

Jos näin lukee ohjelman esittelytekstissä, niin sehän tarkoittaa sitä, että on ehdottomasti käytävä tarkistamassa, pitääkö varoitus paikkansa ja kuulunko herkkien katsojien ryhmään.

Kolmen performanssin sarjassa ensimmäisessä esityksessä oli leukaan saakka napitettuja naisia, karvan leikkuuta ja hautajaissaattue. Ei siis mitään alastomia elementtejä, seksuaalista tai herkistävää, eikä kovin puhuttelevaa. Oli vain irrallisia tekoja, outoja yksityiskohtia ja esitys joka päättyi, niin että kukaan tai minä ainakaan en tajunnut että nyt se päättyi. Hmmm….performanssitaidetta.

Toisessa performanssissa oli paljas penis, fetissejä ja makkaraa täyteen ahdettu kärsä. Jos peniksen pumppaus vakuumiputkilossa ilmanpaineentasaajalla on seksuaalista, niin sitten tässä oli seksuaalisia osia. Kotikatsomossa olen nähnyt samanlaisia miestenkalusteita, mutta paljon mukavammassa käytössä. Ihmetyselementti esityksessä oli se, kuinka mahdottoman paljon ihminen saa tungettua kitaansa makkaraa tukehtumatta siihen. Ja aika etovaa oli nähdä se mössö ulos oksennettuna. Mutta ei tämä nyt herkistänyt oikein mihinkään suuntaan. Hmmm…performanssitaidetta.

Mukavin esitys oli burleskitaiteilija Betty Blackheart ja itseironinen kuvaus taiteilijasta ja taiteen tekemisestä. Hauskaa huumoria ja selkeä sanoma, se oli minun mieleeni. Hyvä Betty!

Performanssit kuuluivat Forum Boxissa esillä olevaan Pauliina Turakka Purhosen näyttelyyn Helvetti ja kirkkaus. Hauskat naiset lauteilla olivat näyttelyn helmiä. Näyttely pursusi vahvaa naisenergiaa, helvettiä ja kirkkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s