Raksa Tinderit

Vantaan Omakotimessuilla oli puumanaisella hyvä vienti kuin Tinderissä konsanaan. Miehiä oli tarjolla joka sortin hommiin. Nuoruus ja into olivat valttia Vesivekin osastolla. Kattovalinta kallistuisi ulkoisten avujen perusteella ehdottomasti heidän suuntaansa. Tietysti tarvittaisiin myös hyvä tarjous ja sujuva toimitus.

Pihlan osastolta löytyi charmanttia herrasmiestä, supliikkia seuralaista ja ikkunoita joka lähtöön. Ammattimies oli siis asialla. Mutta niin oli Tiivilläkin mies paikallaan. Uskalsipa jopa ehdotella ihan uusia ideoita naisen pään menoksi. Nyt on kova kisa ikkunaherruudesta.

Ehdottoman huippuammattilainen löytyi Biolanin osastolta. Sujuvaa ja innostavaa kaupantekoa sekä neuvoja moneen kysymykseen kärsivällisesti ja kansantajuisesti. Siinä oli mies minun makuuni…ehkä pitää hankkia kompostori.

Näytteilleasettajia riitti messuilla laidasta laitaan. Sisustuspuolelta bongasin muutaman mielenkiintoisen tuotteen. Hauska ja monikäyttöinen bluetooth-kaiutin oli kaunis katsella ja näppärän tuntuinen.

Boknäsin uutuustuote oli hulppea puupöytä.

Lamppuja löytyi vaikka minkälaisia.

Melkoisen pyörällä oli pää herrojen pyörityksessä. Pieni ihminen yritti ymmärtää tarjonnan keskellä, mihin kannattaa huomionsa suunnata. Messuvierailu oli ensikertalaiselle tuhti sukellus rakentamisen maailmaan. Aina sitä voi oppia jotain uutta, mutta hämmästellä pitää kuinka miesvaltaiset olivat nämä messut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s