Lokki – Kansallisteatteri

Kansallisteatterissa 25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Maria Kuusiluoma esiintyy Anton Tšehovin näytelmässä Lokki upeana Irina Arkadinana unelmaroolissaan. Bloggariklubilla huhtikuussa Kuusiluoma kertoi näytelmän valmistumisesta ja innokkaasta odotuksestaan. Nyt on odotus palkittu ja hän on päässyt tekemään hienon ja valovoimaisen roolin, upea nainen!

Lokkia värittää vahvasti ihmisten kaipuu. Kaikki kaipaavat jotain. Näytelmä on ote kaipuun galleriasta, jossa tuskailun jälkeen tyydytään kohtaloon ja ihmetellään elämän kummallisuutta. Näytelmää katsoessani melkein teki mieleni kiljua, että lopettakaa ja tehkää jotain, muuten lipuu elämä ohi…ja sitten kuuluu aseen laukaisu.

Huomaan tällä hetkellä pitäväni enemmän uusista ja yllättävistä näytelmistä kuin vanhoista klassikoista. Klassikoilla on kuitenkin oma paikkansa. Tämä ei ole ollenkaan huono valinta katsottavaksi. Kuusiluoman lisäksi näytelmän lauluesitykset olivat mieleenpainuvia ja vaikuttavia, kuten myös lavastus.

Näytelmän tarjosi Kansallisteatterin Bloggariklubi, kuva Tommi Mattila.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s