Se pyörii sittenkin!

Viime viikon hulavanteen pyöritystreenit olivat yhtä tuskaa. Vatsalihakset tulivat tosi kipeiksi. Kyljet olivat parin päivän jälkeen aivan mustelmilla ja niin hellät, että hyvin alkanut hulaajaura piti keskeyttää viikonlopuksi. Eikä se vanne kovin montaa kierrosta pyörinyt, kun jo tipahti lattialle.

Maanantain kunniaksi voin todeta, että se pyörii sittenkin…ainakin toiseen suuntaan. Nyt saan jo monta kierrosta pyöritettyä. Meidän teini, maisteri Hula, antoi tiukat ohjeet, että peppu pitää pyöriä eikä niinkään vyötärö. Sillä homma lähti pelittämään. Jostain syystä toiseen suuntaan ei oikeaa liikerataa ole vielä löytynyt, mutta haudutellaan, kyllä se sieltä löytyy. Ei pidä siis lannistua muutaman päivän jälkeen vaan ottaa vähän taukoa ja jatkaa sitten. Hauskaa on taas!

2 kommenttia artikkeliin ”Se pyörii sittenkin!

  1. Allu 30.9.2019 / 19:05

    Ostin kerran vanteen enkä enää osannu, en sitten millään

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s